Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Sempl 14 – najnoviji medijski trendovi na dohvat ruke

U Portorožu (Slovenija) 29. i 30. novembra biće održan Seminar medijskih trendova Sempl koji je, bez sumnje, jedan od glavnih događaja oglašivačko-medijske industrije u jadranskom regionu. S nekim od vodećih stratega evropskog i svetskog oglašavanja, provokativnim panelima, praktičnim radionicama i nebrojenim mogućnostima umrežavanja sa kolegama iz regije, Sempl je i ove godine konferencija s koje ne treba izostati.
Sempl je jedinstven događaj namenjen svim medijskim stratezima, onima koji raspoređuju budžete za oglašavanje, planerima, istraživačima i svim ostalim koji rade u medijima i s medijima. Osim opuštene atmosfere, za koju se organizatori pobrinu svake godine, biće u Portorožu i obilja mogućnosti za networking a, pre svega, mnogo novih, upotrebljivih informacija i znanja. Svake godine cilj Sempla je da osluhne novosti i trendove iz inostranstva i da ih sedini sa praksom koja funkcioniše na regionalnom tržištu. Odličan program, u kojem su objedinjeni svetsko znanje i regionalna praksa, i ove će se godine odvijati na engleskom jeziku. Medijske trendove na Semplu će, među ostalim, prezentovati: Coca-Cola, Microsoft, BBC, OMD International, Nielsen, Publicis Group i mnogi drugi.
Osim strukovnog dela programa, već 14. godinu za redom biće dodeljene nagrade sempler za najbolje medijske strategije protekle godine u regionu. Sempleri se već nalaze na policama agencija kao što su: Publicis Slovenija, Digitel Medijski Servisi Hrvatska, Fastbridge Srbija, OMD Hrvatska, Pristop Slovenija, Imago Hrvatska, Saatchi&Saatchi Slovenija, Luna TBWA Slovenija i drugih. Sempl je jedini koji ne nagrađuje samo kreativne ideje već traži celovite, strateški dovršene kampanje koje uče kako udružiti inovativnost i efikasnost.
Više informacija na www.sempl.si.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!