Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sempl 14 – najnoviji medijski trendovi na dohvat ruke

U Portorožu (Slovenija) 29. i 30. novembra biće održan Seminar medijskih trendova Sempl koji je, bez sumnje, jedan od glavnih događaja oglašivačko-medijske industrije u jadranskom regionu. S nekim od vodećih stratega evropskog i svetskog oglašavanja, provokativnim panelima, praktičnim radionicama i nebrojenim mogućnostima umrežavanja sa kolegama iz regije, Sempl je i ove godine konferencija s koje ne treba izostati.
Sempl je jedinstven događaj namenjen svim medijskim stratezima, onima koji raspoređuju budžete za oglašavanje, planerima, istraživačima i svim ostalim koji rade u medijima i s medijima. Osim opuštene atmosfere, za koju se organizatori pobrinu svake godine, biće u Portorožu i obilja mogućnosti za networking a, pre svega, mnogo novih, upotrebljivih informacija i znanja. Svake godine cilj Sempla je da osluhne novosti i trendove iz inostranstva i da ih sedini sa praksom koja funkcioniše na regionalnom tržištu. Odličan program, u kojem su objedinjeni svetsko znanje i regionalna praksa, i ove će se godine odvijati na engleskom jeziku. Medijske trendove na Semplu će, među ostalim, prezentovati: Coca-Cola, Microsoft, BBC, OMD International, Nielsen, Publicis Group i mnogi drugi.
Osim strukovnog dela programa, već 14. godinu za redom biće dodeljene nagrade sempler za najbolje medijske strategije protekle godine u regionu. Sempleri se već nalaze na policama agencija kao što su: Publicis Slovenija, Digitel Medijski Servisi Hrvatska, Fastbridge Srbija, OMD Hrvatska, Pristop Slovenija, Imago Hrvatska, Saatchi&Saatchi Slovenija, Luna TBWA Slovenija i drugih. Sempl je jedini koji ne nagrađuje samo kreativne ideje već traži celovite, strateški dovršene kampanje koje uče kako udružiti inovativnost i efikasnost.
Više informacija na www.sempl.si.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!