today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

SDG više nije deo sistema I&F, od sada posluje u okviru TBWA

SVET – Scandinavian Design Group (SDG) više nije deo sistema I&F, od sada posluje u okviru TBWA.

I&F Grupa prodala je Scandinavian Design Group (SDG) agenciji TBWA sa sedištem u Rejkaviku na Islandu. TBWA posluje na tržištima u nordijskom regionu i deo je globalne mreže sa preko 300 agencija širom sveta.

Poslednjih sedam godina SDG je bio deo sistema I&F. Tokom tih sedam godina su osmišljene i realizovane neke od nezaboravnih kampanja i projekata, osvojene prestižne nagrade i formiran tim koji može da odgovori na najzahtevnije kreativne izazove. Jedan od takvih važnih projekata, a koji je postao sinonim za izuzetan kreativni rad SDG-a je The Explorer, digitalna platforma za istraživanje široke ponude zelenih i održivih rešenja u Norveškoj,

Pregovori o prodaji trajali su godinu dana i TBWA je pravi partner za vođenje SDG i obezbeđivanje daljeg razvoja. Ova odluka u skladu je sa I&F razvojnom strategijom sa fokusom na core biznis i implementaciju novih usluga, saopštila je Grupa.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!