today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Schlarafia putem bilborda traži idealnog partnera. Friday provodadžiše.

Kompanija Schlarafia skoro čitav jedan vek je tu sa nama. Iako je odrasla na Čuburi, danas je srećemo svuda oko sebe.

Istrajno nam drži oslonac i trpi nas, naše misli, slatke snove, nestašna skakanja, glasne alarme i okretanja. Sa njom se svako jutro budimo i odmorni odlazimo u svet.

Za Schlarafiju se već oduvek zna, ali Alma Quattro bilbordi još nisu stigli da ispričaju njenu priču.

Priču o vezama i vezivanju. Jer nije nam trebalo dugo da shvatimo kako su dušeci istinski partneri s kojim se viđamo svakodnevno.

Ova kampanja namenjena je onima koji planiraju da promene svoje perjane, žičane i penaste partnere i onima koji će po prvi put izabrati svog partnera za ceo život. Zato smo rekli „Pa hajde da ih upoznamo!“, a provodadžija je bila Friday Finally ekipa.

Za ime staro 89 godina, neozbiljno bi bilo da se upoznavanje desi na Tinderu i ostalim dating aplikacijama. Već je to trebalo uraditi onako po starinski – oglas u novine i reklama na ulice. Pa ko se od prolaznika zainteresuje nek se javi. Cimanje stop.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!