Sastanci kompanija i agencija – prvi put na forumu IZAZOV 2020

Šesti regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2020 održaće se od 2. do 4. juna, kako je i planirano, ali u online formatu. Umesto dva, ovogodišnji događaj, trajaće tri dana, a održava se pod sloganom „Don’t beautify the world, CHANGE IT“.

Forum IZAZOV pomera granice organizacije događaja u Srbiji, a okupiće najvažnija imena iz domaćeg i regionalnog sveta marketinga, PR-a i digitalnih komunikacija. Na online događaju očekuje se prisustvo preko 500 kompanija i agencija iz celog regiona.

Program online foruma ostaje isti kako je i najavljeno, a novina je, prvi put ove godine, mogućnost organizacije sastanaka i speed datinga kompanija i agencija tokom tri dana trajanja foruma.

Jedanaest kompanija – Erste banka, IKEA, Jaffa Crvenka, MOL Srbija, Zlatiborac, Delhaize Srbija, Telenor, HEINEKEN Srbija, Belgrade Waterfront, JYSK i Huawei Srbija – otvoreno je za sastanke sa predstavnicima agencija. Raspoložive termine možete pronaći na sajtu https://izazovforum.rs/speed-dating/, a klikom na naziv kompanije u željenom terminu, bićete upućeni na formular za zakazivanje sastanka.

Sastanci su zamišljeni kao „speed dating“ – upoznavanje i razmena kontakata između predstavnika agencija i klijenata, a traje maksimum 15 minuta.

Zakazivanje sastanaka moguće je najkasnije do 28. maja. Više informacija dostupno je na sajtu https://izazovforum.rs/speed-dating/

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari