Sastanak kreativnih direktora agencijske mreže McCann

U Beogradu će 16. i 17. aprila biti održan godišnji sastanak kreativnih direktora agencijske mreže McCann koji će okupiti predstavnike agencije iz nekoliko zemalja, od Skandinavije, preko istočne i centralne Evrope, do Balkana i jugoistočne Evrope. Ovaj skup po prvi put se održava u Beogradu, što je još jedna potvrda razvoja kreativne industrije u Srbiji.
Na sastanku će kreativni direktori agencijske mreže McCann razgovarati o razvoju i trendovima u kreativnoj industriju, razmeni i evaluaciji kreativnih ideja, projekata i festivalskih radova različitih agencija mreže.
Tokom sastanka kreativnih direktora, u okviru projekta McCann Parobrodiranje u sredu, 16. aprila, sa početkom u 19 časova u Ustanovi kulture Parobrod biće održana panel diskusija pod nazivom „Kreativnost u borbi protiv krize“. Na panel diskusiji će učestvovati kreativni direktori agencijske mreže McCann iz centralne i istočne Evrope: Adrian Botan i Catalin Dobre (McCann Bucharest), Gabor Havasi (McCann Budapest), Jacek Szulecki (McCann Warsaw) i Vladimir Cosić (McCann Beograd).
Učesnici panela će razgovarati o tome da li ekonomska kriza predstavlja izazov za kreativnost, da li je završeno „zlatno doba advertajzinga“, da li su, uslovno rečeno manja tržišta, postala izvorište kreativnosti itd. Ulaz je slobodan.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju panel diskusiji moći će da je prate preko livestreama na Internetu. Više informacija o tome na zvaničnoj stranici www.mccann.rs i Facebook stranici agencije McCann Beograd.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari