Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Saša Savić postavljen na mesto generalnog direktora MediaCom USA

SVET – Jedna od najvećih agencija u svetu – WPP, imenovala je Sašu Savića za generalnog direktora američkog ogranka MediaCom-a.
To je nova pozicija u kompaniji i Savić će stupiti na dužnost početkom proleća. Savić je u MediaCom došao iz Havas Media Grupe, gde je bio operativni direktor za Severnu Ameriku. On će nadgledati sve proizvode, upravu i operacije MediaCom-a u četiri američka grada: Njujork, Los Anđeles, Čikago i Majami.
Novoimenovani generalni direktor poreklom je iz Bosne, a svoju karijeru započeo je kao jedan od osnivača i producent Omladinskog radija, prve nezavisne radio stanice u bivšoj Jugoslaviji.

Izvor: MediaCom

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!