today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Saša Savić, nakon samo četiri meseca, otišao sa pozicije izvršnog direktora IPG Mediabrands

SVET – Nakon samo četiri meseca, Saša Savić, globalni izvršni direktor IPG Mediabrands agencije UM, otišao je iz kompanije.

Savić se pridružio agenciji u februaru 2023. Na spisku klijenata UM-a u to vreme, prema saopštenju za javnost u kojem je Savić najavljen kao globalni izvršni direktor, bili su American Express, Honda, Johnson & Johnson, Levi Strauss & Co., Nestlé, i Sony.

U UM-u je imao zadatak da agenciju pretvori „u više tehnološku, a manje u tradicionalnu medijsku kompaniju“, navodi Ad Age.

Njegova naslednica je Andrea Suarez, globalni predsednik Thrive-a, jedinice IPG Mediabrands koja je zadužena za klijenta Nestle. Prethodno je bila izvršni direktor IPG Mediabrands Latin America i imala je druge rukovodeće uloge u kompaniji od 2011. godine.

Neena Koyen, globalni direktor komunikacija u UM, potvrdila je vest u mejlu, napisavši da je Saša Savić napustio kompaniju, a da njegovu funkciju momentalno preuzima Andrea Suarez. Savić nije odgovorio na zahtev za komentar u vreme objavljivanja ove informacije, ističe AdAge.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!