Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Šanavala Concept Store otvara račun u Sberbank

REGION – Ove nedelje Sberbank je integrisanom kampanjom na hrvatskom tržištu predstavila novu komunikacijsku platformu „Stopama boljeg života“, osmišljenu od strane Šanavala Concept Store-a.

Nova platforma ima za cilj predstaviti sve prednosti banke za krajnje korisnike bankarskih usluga; u prvoj fazi viziju Sberbank i novi krovni slogan, a u dugoj fazi mnogobrojne bankarske proizvode poput kredita, kartica i digitalnog bankarstva. TV spot za prvu fazu uspešno je kreiran u saradnji za Val produkcijom i redateljem Mariom Mlakarom.

Povodom predstavljanja nove kampanje iz Šanavale poručuju: “Srećni smo što je naš predlog pobedio na pitchu, te što smo dobili priliku raditi za renomirani međunarodni brend kao što je Sberbank. U Sberbank vidimo pouzdanog partnera orijentisanog na moderan i agilan pristup poslovanju. S obzirom na to, osim dugoročne uspešne saradnje u market-inškom smislu, verujemo da je smo pronašli i svoju banku.”

Client: Sberbank
Agency: Šanavala Concept Store
Director: Mario Mlakar
DOP: Luka Trajković
Production: Val Produkcija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!