Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

RTS godinama najgledanija TV

Iako je gledanost javnih servisa opala u odnosu na komercijalne televizije, RTS se može pohvaliti da je već sedmu godinu za redom ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, kaže iz Zagreba Duška Vučinić, PR RTS-a. U tom gradu održava se Evropski skup o ulozi nacionalnih parlamenata u osiguranju nezavisnosti i finansiranja javnih medijskih servisa.
Evropski skup o ulozi nacionalnih parlamenata u osiguranju nezavisnosti i finansiranja javnih medijskih servisa održava se u Zagrebu. Učesnike je posebno brinuo način finansiranja javnih medijskih servisa i obezbeđenje nezavisnosti u slučaju potrebe finansijske intervencije države.
„Iako je gledanost javnih servisa opala u odnosu na komercijalne televizije RTS se mogla pohvaliti da je već sedmu godinu za redom ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji“, kaže Duška Vučinić, PR RTS-a.
Prema njenim rečima, izneta je, takođe, pohvala na račun informativnog programa RTS-a, posebno emisije Dnevnik u 19:30, koji i dalje ima lidersku poziciju u odnosu na sve druge informativne emisije televizija sa nacionalnom frekvencijom, što nije slučaj sa javnim servisima u regionu.

Izvor: RTS

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!