Rok za prijavu radova na Golden Drum produžen do 3. septembra!

REGION – Jubilarni međunarodni festival kreativnosti Golden Drum, koji će biti održan od 17. do 19. oktobra 2018. godine u Portorožu, Slovenija, objavio je krajnji rok za prijavu radova – 3. septembar.

Pristigli radovi će biti pregledani i ocenjeni od strane 22 vrhunska međunarodna stručnjaka, predvođeni od strane Adrian Botan, predsednik žirija sekcije WHY i Jaime Mandelbaum, predsednik žirija sekcije WHAT.

25. Golden Drum najavio je mnoštvo noviteta u takmičarskom delu programa. Takmičarski deo ostaje podeljen u dva dela, ali umesto Best Piece i Best Practice segmenata, ovaj put razvijena su dva funkcionalnija pitanja: WHY ili zašto je neki rad napravljen, i WHAT ili šta je taj rad? WHAT segment će nagraditi najbolja rešenja i najefektivnije implementacije, dok će deo WHY potražiti krajnji razlog drugačijih komunikacijskih praksi. Svaki od segmenata je dalje podeljen u grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u oglašavanju i kreativnoj industriji.

Konkurs i nagrade su otvorene za sve agencije, oglašivače, klijente, dizajnere ili produkcijske kuće, medijske kuće i druge koji su uključeni u stvaranje ili proizvodnju marketinških komunikacija, registrovani u sledećim zemljama: Albanija, Austrija, Azerbejdžan, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Kipar, Estonija, Finska, Gruzija, Grčka, Izrael, Italija, Jermenija, Kazahstan, Kirgistan, Kosovo, Litvanija, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina i Uzbekistan.

Po prvi put ove godine festival Golden Drum šalje toplu dobrodošlicu učesnicima iz Portugala i Španije koji takođe mogu da prijave svoje radove.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari