Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Roboti dolaze, i to na velika vrata!

REGION – Nakon velikog interesovanja za prvim najavljenim predavačima Dana komunikacija, festivala tržišnih komunikacija u organizaciji HURA i IAB Hrvatska koji će od 28. do 31. marta biti održan u Rovinju, organizatori su najavili još jednog stručnjaka kojeg dovode u Hrvatsku, ovog puta iz Njujorka. Che-Wei Wang, vrhunski dizajner, umetnik i kreativac, dolazi s predavanjem Can machines make aesthetic design decisions? i pritom odgovara da mogu – “Roboti dolaze i vreme je da se zabrinete.”

Alumnus MIT-ja, NYU-a i Pratt Instituta, zatim izlagač MoMA-e (Museum of Modern Art), Che-Wei Wang, jedan je od svetskih lidera u segmentu komputacijskog i generativnog dizajna te stručnjak za vreme i kreativno računarstvo.

Mnogi od nas veruju da je kreativnost jedna od čovekovih odlika koja se ne može kopirati. Međutim, Wang će predstaviti svoju viziju i načine na koje računari kreativno razmišljaju te preuzimaju delove procesa stvaranja, kreativnosti i dizajna koje smo do sada smatrali svetim i rezervisanim samo za čoveka. Na njegovom predavanju na Danima komunikacija, a kasnije i u dijalogu sa učesnicima na festivalu, saznaćemo šta je to dizajn baziran na algoritmima koje koristi i NASA te ima li u preciznom robotskom dizajnu mesta za ljudsku kreativnost.

Che-Wei Wang još je jedan od svetskih lidera koji utire put drugima u segmentu generativnog dizajna, a dolazi na Dane komunikacija uz do sada najavljene globalne lidere Matta Biespiela, osvajača nagrade za najboljeg oglašivača na svetu i dvostruke nagrade za najefikasnijeg oglašivača na svetu, i Yousefa Tuqana Tuqana, digitalnog evanđelistu u globalnog direktora za inovacije konsultantske kompanije koja posluje u 120 zemalja, Accenture Interactivea.

Više informacija pronađite OVDE.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!