Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Resonate festival od 21. do 23. marta

Drugi “Resonate” festival, posvećen novim medijima i korišćenju savremenih tehnologija u umetnosti i kulturi, biće održan od 21. do 23. marta u Domu omladine Beograd, najavili su danas organizatori.
Nastavljajući istraživanje granica između umetnosti, medija i tehnologije, novo izdanje festivala “Resonate” proširuje svoj program na tri dana, a podrazumeva učešće više od 40 umetnika i mislilaca kroz niz aktivnosti – predavanja, radionice, debate i muzički program. Učesnicima će biti pružena prilika da se upoznaju sa radom vodećih svetskih umetnika, mislilaca i obrazovnih institucija u Evropi, koji će predstaviti nove trendove rada i metodologije učenja, kroz niz otvorenih radionica, panel diskusija i razgovora.
Nakon uspešnog prošlogodišnjeg festivala, Dom omladine u Beogradu će ponovo biti centar razmene znanja, iskustava, ali i platforma za povezivanje više od 1.200 posetilaca iz celog sveta. “Resonate” festival obuhvatiće oblasti koje se protežu od softverskog inžinjeringa do teorije vizuelnih umetnosti. Tokom tri dana biće organizovano 15-tak radionica sa temama kao što su “Instalaciona umetnost”, “Generativna umetnost”, “Vizualizacija podataka/Kvanftifikuj sebe”, “Kreativno kodiranje”, “Performas/Muzička produkcija”, “Nezavisne igrice”, “Pripovedanje i dizajn futurizam”.
Slobodan ulaz na dnevni program festivala – radionice i predavanja biće omogućen ograničenom broju studenata koji se od 30. januara prijave putem sajta manifestacije. Dnevni program je kreiran u partnerstvu sa vodećim obrazovnim institucijama u oblasti interaktivne umetnosti, digitalnih medija, umetnosti i dizajna.

Izvor: Tanjug

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!