Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Represent Communications proslavio 20 godina uspešnog poslovanja!

Agencija Represent Communications proslavila je svoj jubilarni 20. rođendan. Tokom dve decenije uspešnog poslovanja, nije im nedostajalo izazova, koje su timski prevazilazili, a koji su im pomogli da se pozicioniraju kao lideri na tržištu komunikacija.

„PRvih 20 godina poslovanja proslavili smo u novom, proširenom prostoru, u dodatnih 285 kvadrata, što je i sam pokazatelj koliko smo porasli od 5. aprila 2002. godine do danas, kada brojimo blizu 80 zaposlenih samo u Beogradu. Servisiramo više od 40 stalnih klijenata iz različitih industrija, a sa nekima od njih saradnja datira još od našeg osnivanja na šta smo posebno ponosni. Naš portfolio od prvog dana ispisuju imena velikih kompanija kao što su Coca–Cola, Strauss Adriatic, Philip Morris, ali su nam tokom godina poverenje pružile i mnoge internacionalne i domaće kompanije i brendovi, kao i novi start up-ovi poslednjih godina“, ponosno ističe Tamara Jokanović, generalna direktorka Represent Communications-a.

Represent Communications svoje početke zabeležio je kao jedna od prvih PR agencija na prostorima bivše Jugoslavije. Od klasične PR agencije, danas su agencija za integrisane komunikacije koja u svom sastavu ima sopstvenu video produkciju, odeljenje digital i performance marketinga, kreativu, kao i sve dosadašnje PR i BTL usluge koje konstantno razvijaju i unapređuju. Takođe, tokom godina otvorene su kancelarije u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Makedoniji, kao i sopstvena medijska kuća i portal BizLife, platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element i poslovna jedinica posvećena edukaciji Represent Academy, koje sve zajedno čine Represent System.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!