today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Represent Communications Beograd i Sarajevo dobitnici nagrada the!Award

Represent Communications u Beogradu i Sarajevu osvojili su tri nagrade na drugoj međunarodnoj dodeli nagrada pod nazivom the!award, u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). Za najbolje komunikacijske projekte u prethodnoj godini Represent Communications sa svojim timovima u Sarajevu i Beogradu osvojio je srebro i dve bronze.

U kategoriji za društveno odgovorno poslovanje, u kojoj nije biilo dodeljeno zlato, srebro je osvojila kampanja „Superheroji maske nose ispod očiju“ kompanije Hemofarm BiH i agencije Represent Communications Sarajevo i Red Box.

U istoj kategoriji, agencija Represent Communications Beograd osvojila je bronzu za CSR kampanju „Svaki komentar se računa“ za Recan Serbia. Represent Communications Beograd dobio je još jednu bronzu u kategoriji za odnose s javnošću za mala i srednja preduzeća. Projekat „First 3D printed house” za Eco Natura predstavlja prvu štampanu kuću u istočnoj Evropi.

U finalnoj večeri the!award stručni žiri je dodelio 16 nagrada u 6 kategorija, a radove je ocenjivalo 12 komunikacijskih stručnjaka iz celog regiona.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!