Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

REMARKABLE stručnjak rezultate postiže svojim znanjem, pameću, intuicijom i hrabrošću!

Povodom konkursa za Mark Awards 2022 priznanja, razgovarali smo sa članovima žirija zašto je važno istaći stručnjake iz kompanija. Iva Đurković, Managing Director, LUNA TBWA Beograd i OMD Media, rekla je…

Šta danas znači biti REMARKABLE stručnjak?
REMARKABLE stručnjak svojom ekspertizom, razumevanjem, predviđanjima i odlukama kreira strategije koje ostvaruju vanserijske rezultate za brendove. Danas je biti REMARKABLE zaista veliko dostignuće, jer živimo u vremenu u kome ustaljenih pravila često nema. REMARKABLE stručnjak rezultate postiže svojim znanjem, pameću, intuicijom i hrabrošću. Ovakvi ljudi su svima nama u industriji uzor i inspiracija.

Zašto je važno istaći marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija i u kojoj meri njihov rad doprinosi razvoju tržišta?
Vrlo je važno prepoznati i ukazati na svaki kvalitetan rad. Marketing i komunikacije imaju ogroman uticaj na poslovni rezultat koji kompanija ostvaruje, a ovaj uticaj nije uvek prepoznat. Naša je odgovornost da prepoznajemo i ukazujemo na kvalitetan rad, dobre prakse, nove ideje i na taj način otvaramo put za dalji razvoj struke i tržišta.

Kao članu žirija, šta će Vam biti ključni kriterijumi po kojima ćete ocenjivati nominovane i na šta ćete obratiti pažnju?
Ključni kriterijum su svakako ostvareni rezultati, ali ću se truditi da razumem i ocenim i strateški pristup i kvalitet realizacije ideja. Posebno ću obratiti pažnju na uticaj koji rad stručnjaka koje ocenjujemo ima na našu struku i na širu drušvenu zajednicu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!