Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

REMARKABLE stručnjak je osoba koja pravi istinski uticaj u svom okruženju!

Povodom konkursa za Mark Awards 2022 priznanja, razgovarali smo sa članovima žirija zašto je važno istaći stručnjake iz kompanija. Aleksandar Goračinov, Partner, Evoke Group, rekao je…

Šta znači biti REMARKABLE stručnjak?
To je osoba koja pravi istinski uticaj u svom okruženju. Osoba koja nije nužno uvek vidljiva i poznata, već ona koja postavlja standarde i nesebično deli svoje znanje i iskustvo sa drugima.

Zašto je važno istaći marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija i u kojoj meri njihov rad doprinosi razvoju tržišta?
Marketing i komunikacije su neizostavni deo svih tržišnih aktivnosti. Pozitivna selekcija stručnjaka iz oblasti, koji za svoj rad dobijaju priznanje i zahvalnicu od ostalih kolega, predstavlja podršku i podstrek za dalje uspehe.

Kao članu žirija, šta će Vam biti ključni kriterijumi po kojima ćete ocenjivati nominovane i na šta ćete obratiti pažnju?
Verujem da će u velikom broju kategorija odlučivati nijanse, a naš zadatak kao članova žirija je da u biografijama nominovanih, kao i u projektima na kojima su nedavno radili, pronađemo šta je to što nekoga izdvaja od drugih kolega i kandiduje ih da ponesu jednu od laskavih titula.

Nominacije za Mark Awards priznanja otvorene su do 22. jula, a više informacija dostupno je na sajtu mark-awards.rs

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!