Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Rekordnih 135 prijava za SoMo Borac!

REGION – SoMo Borac je okupljalište digitalnih profesionalaca na Weekend Media Festivalu na kojem se nagrađuju najbolji radovi iz društvenomrežnih, odnosno mobilnih kategorija. U žiriju koji je ocenjivao radove sedelo je 18 digitalnih stručnjaka iz celog regiona, koji su se sastali u petak, 12. septembra, i tokom celog dana, odlučivali o najboljima. Ove godine zabeležen je rekordan broj prijava, njih čak 135, što je za 35 prijava više u odnosu na prošlu godinu.
Najviše prijava bilo je u kategoriji SoMo Face – 37, zatim slede SoMo Content sa 20 prijava i There’s not A Problem That I Can’t Fix, Cause I Can Do It In The Mix sa 17 prijava. Aplikacija s velikim A imala ih je 16, Hodam i gledam te Viralni blockbuster 11, CM godine 13, a SoMust Have 10 prijava.
„Jako smo zadovoljni ovogodišnjim brojem prijava, ali pre svega njihovim kvalitetom“, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca i dodala: „Pred žirijem je bio stvarno težak posao, jer smo imali velik broj odličnih radova, kao i samih prezentacija. Znatno se povećao broj prijava u mobilnim kategorijama, što jasno pokazuje da idemo jače prema mobile first strategiji.“
Kako je bilo na žiriranju pogledajte u videu:

Dodela SoMo Borac nagrada održaće se u subotu, 20. septembra u 12:30h na Weekend Media Festivalu u dvorani Vikendica, gde ćete imati priliku pogledati najbolje regionalne radove u Social i Mobile kategorijama.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!