today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Rekordan broj prijava na AME Festival

Asian Marketing Effectiveness Festival saopštio je da je na njihovu adresu stigla 971 prijava i da je to rekordan broj za godišnju dodelu nagrada, što je 12 odsto više u odnosu na prošlu godinu, učinivši ovaj Festival najvećim u istoriji njihovog desetogodišnjeg rada. Kako je saopšteno učestvovaće 21 zemlja, od toga iz Kine dolaze čak 212 prijave, iz Indije 154 i Australije 100.
„Još jedna rekordna godina pokazuje, ne samo da klijenti više nego ikada zahtevaju da vide merljivost i dokazani uticaj svojih kampanja, nego da i agencije to zaista isporučuju. Očekujemo da ćemo ovim okupljanjem u aprilu predstaviti radove, osigurati nenadmašan sadržaj i nagraditi pobednike“, izjavila je Myriam Coupard, direktorka Festivala.
Predvođeni James Thompson-om, šefom marketing sektora Diageo Asia Pacific-a, 36 industrijskih stručnjala iz Azije dolazi u Šangaj kako bi ocenjivali 971 prijavu. Festival će se održati 26. i 27. aprila u Šangaju, a za više informacija posetite www.ame.asia.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!