Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Reklamni toalet papir

Braća Brajan i Džordan Silverman setili su se lokacije za reklamu koja se ne može promašiti – njih dvojica su napravili toalet papir na kome može da se odštampa reklama. Kako prenose američki mediji, braća Silverman očekuju da će se njihov proizvod pojaviti ove jeseni u Port Čester-Raj Bruk biblioteci u Njujorku.
Džordan Silverman na ideju je došao 2010. godine. Njegov 18-godišnji brat Brajan rekao je da je prvo bio skeptičan, ali da je potom uvideo da ovaj način reklamiranja zaista privlači pažnju. Braća iz Raj Bruka, Njujork, svoj reklamni toalet papir prijavili su na takmičenje časopisa „Enterpreneur“ i dobili sredstva za pokretanje projekta, a u planu je i toalet papir sa bar kodom koji se može očitati mobilnim telefonom.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!