Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Reklamni poster Mikija Mausa prodat za više od 100.000 dolara

SVET – Jedan od najranijih plakata na kojima se nalazi Miki Maus prodat je na aukciji za više od 100.000 dolara, saopštila je aukcijska kuća Heritage. Poster iz 1928. godine čuvenog miša iz crtanih filmova pripadao je porodici anonimnog kolekcionara iz severne Kalifornije.
Mikija Mausa je nacrtao 1928. godine Volt Dizni, a poster u boji prikazuje nasmejanog Mikija kako maše njegovom čuvenom rukavicom i reklamira „Miki Maus zvučni crtani film“ sa sloganom koji naziva nacrtanog miša „najzabavnijim crtanim likom na svetu“. Poster je prodat u Dalasu, u Teksasu, za 101.575 dolara, a kupac je želeo da ostane anoniman, prenosi Rojters.
Direktor aukcije filmskih postera Grej Smit u saopštenju je nazvao poster „važnim delom pop-kulturnog blaga“ i dodao da je to možda jedini poster Mikija Mausa koji je napravljen do 1930. godine, kada je „Kolumbija pikčers“ počeo sa distribucijom Diznijevih crtanih filmova. Miki Maus je postao jedan od najpoznatijih animiranih likova popularne kulture i simbol kompanije „Dizni“.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!