Rei Inamoto i Merlee Jayme na Danima komunikacija!

REGION – Forbes i The Drum uvrstili su ih među top 25 svetskih kreativaca – Rei Inamoto i Merlee Jayme na glavnoj festivalskoj pozornici otkriće što je potrebno kako biste uspeli, a potom i ostali zapamćeni u eri hiperprodukcije i jednoličnosti

Iako ima identičnog brata blizanca, njegove su ideje jedinstvene – zbog čega ga je Forbes uvrstio na listu 25 najkreativnijih ljudi na svetu. Rei Inamoto, koji slovi za jednog od najuticajnijih individualaca marketinške i kreativne industrije, popeće se na pozornicu Dana komunikacija u rovinjskom hotelu Lone od 2. do 5. aprila, a popisu velikih imena festivala uz njega se pridružuje i Merlee Jayme, jedna od samo osam žena među 100 najboljih kreativnih direktora prema izboru Drum-a za 2019.

Neumoljiva preduzetnica i zagovornica inovacija koja svoju kreativnost koristi za dobrobit čovečanstva, Jayme je, kao glavna kreativna direktorica kompanije Dentsu Jayme Syfu, jedna od vodećih opinion lidera. Svojim projektom #sistergood, kojem je cilj jačanje ženskog vodstva, je pokrenula lavinu pozitivnih reakcija i sada inspiriše kreativke u usponu širom sveta.

Uticaj na formiranje stavova javnosti itekako ima i Inamoto. Njegov angažman u agenciji AKQA, kao i kreativna rešenja za globalne brendove kao što su Audi, Google, Nike i Xbox, pozicionirali su AKQA među vodeće agencije u industriji. Ovaj predavač Cannes Lionsa, kojeg je i Ad Age uvrstio na svoj popis vrhunskih svetskih kreativaca, skromno tvrdi kako je tajni sastojak njegovih besprekornih postignuća jednostavan zen pristup koji zahteva etičnost, staloženost i preciznost.

Jayme će u Rovinju govoriti o staklenom plafonu u industriji i kreativnom putu do uspeha i podeliće svoja iskustva i priče kako bi dokazala da baš svi mogu da imaju originalne i fantastične ideje, dok će Inamoto, kao još jedan istaknuti glas industrije, na osmim Danima komunikacija odgovoriti na pitanje kako razvijati originalna i pamtljiva kreativna rešenja koja će se istaći u današnjem svetu hiperprodukcije.

Uz već spomenute Reia Inamota i Merlee Jayme, svoj dolazak potvrdili su najuticajniji svetski direktor marketinga Keith Weed; podpredsednik Ogilvy-ja i TED govornik Rory Sutherland; Emmy-ima nagrađivani dizajner Chris Do; donedavni jevanđelista Microsofta James Whittaker; futurolog Ari Popper, koji je imao priliku da radii za NATO; lider u odnosima s javnošću i začetnik Holmes Reporta Paul Holmes kao i višestruko nagrađivani komunikacijski stručnjak David Orlic.

Više informacija o osmim Danima komunikacija i prijavama za učestvovanje možete pronaći na sna zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari