Prijave za Marketing Kingdom Belgrade otvorene do srede!

Kompanija P World, organizator konferencije Marketing Kingdom Belgrade, najavila je da period za registraciju za događaj ističe 25. februara. Marketing Kingdom Belgrade, održaće se 5. i 6. marta u prostorijama Cineplexxa u tržnom centru Ušće, uključuje prezentacije nekih od najinovativnijih stručnjaka iz oblasti globalnog marketinga.
Rik Veb iz kompanije Microsoft Oy podeliće sa delegatima sjajne savete o najboljem načinu za prezentovanje marketinških ideja nadređenima u kompaniji. Događaj, takođe, uključuje prezentacije Edvarda Kastelja iz YouTube-a, koji će govoriti o snazi društvenih medija, kao i Anje Jakubovski iz kompanije Coca-Cola na temu iskustva potrošača, Malene Cutuli iz kompanije Shell o online navikama potrošača i Eve Apelbaum iz BBC-a, koja će govoriti o tome koliko je za uspešno upravljanje kompanijom od sve veće važnosti kreiranje timova koji će se baviti promocijom u društvenim medijima.
Marketing Kingdom Belgrade je peto regionalno izdanje konferencije. Od 2012. godine do danas, konferencija je održana u Kataru i Azerbejdžanu, a kasnije ove godine događaj će se takođe održati i u Jordanu.

Za više informacija posetite sajt http://www.thepworld.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari