Regionalno povezivanje!

REGION – Vesna Beganović, Founder & CEO u agenciji Via Media, specijalno za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.
„Radujemo se BalCannesu koji za nas u Via Mediji predstavlja odličnu formu prezentacije radova. Prošle godine je jedan od naših radova ušao u 25 najboljih u SEE regionu, što je bila satisfakcija za tim jer osećaju da se rad agencije vrednuje i ceni. Sviđa nam se što ove godine ima dve nove kategorije za prijavu radova, vidi se da BalCannes prepoznaje stvarne izazove s kojim se agencije susreću na tržištu.
Posebna uloga BalCannesa je u regionalnom povezivanju, prepoznavanju prilike za saradnju i jačanju kreativnih potencijala regije. Za Via Mediju BalCannes predstavlja priliku da se oglašivači koje zanima regionalno tržište i implementacija kampanja na lokalnom tržištu bolje upoznaju sa našim radom. Razmenjujemo kreativne ideje, poslovna iskustava i imamo uvid u realizovane kampanje agencija iz regiona. Važno je i da klijenti mogu prepoznati da agencije “rade na sebi”, prate trendove i da im je stalo da prezentuju radove svojih klijenata. Klijenti imaju priliku saznati na koga mogu da računaju na lokalnim tržištima. Druženje i zabava samo su još neki od razloga zbog kojih volimo BalCannes i Rovinj.“


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari