today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Regionalno povezivanje!

REGION – Vesna Beganović, Founder & CEO u agenciji Via Media, specijalno za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.
„Radujemo se BalCannesu koji za nas u Via Mediji predstavlja odličnu formu prezentacije radova. Prošle godine je jedan od naših radova ušao u 25 najboljih u SEE regionu, što je bila satisfakcija za tim jer osećaju da se rad agencije vrednuje i ceni. Sviđa nam se što ove godine ima dve nove kategorije za prijavu radova, vidi se da BalCannes prepoznaje stvarne izazove s kojim se agencije susreću na tržištu.
Posebna uloga BalCannesa je u regionalnom povezivanju, prepoznavanju prilike za saradnju i jačanju kreativnih potencijala regije. Za Via Mediju BalCannes predstavlja priliku da se oglašivači koje zanima regionalno tržište i implementacija kampanja na lokalnom tržištu bolje upoznaju sa našim radom. Razmenjujemo kreativne ideje, poslovna iskustava i imamo uvid u realizovane kampanje agencija iz regiona. Važno je i da klijenti mogu prepoznati da agencije “rade na sebi”, prate trendove i da im je stalo da prezentuju radove svojih klijenata. Klijenti imaju priliku saznati na koga mogu da računaju na lokalnim tržištima. Druženje i zabava samo su još neki od razloga zbog kojih volimo BalCannes i Rovinj.“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!