Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Regionalna konferencija o marketingu 13. i 14. septembra u Beogradu

Regionalna konferencija Evropske akademije za marketing (EMAK) biće održana na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, 13. i 14. septembra, najavio je organizator. Učesnici konferencije su ugledni profesori i saradnici univerziteta i naučnih instituta, čija je oblast naučnog istraživanja i interesovanja vezana za nauku o marketingu i marketinšku teoriju.
Povodom održavanja treće EMAK-ove konferencije na Ekonomskom fakultetu će se okupiti oko 80 učesnika iz velikog broja evropskih zemalja: Srbije, Austrije, Litvanije, Mađarske, Nemačke, Velike Britanije, Rusije, Poljske, Portugalije, Rumunije, Turske, Francuske, Grčke, Italije, Holandije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Oni će na skupu izložiti naučne radove koji se bave različitim marketinškim problemima: ponašanjem potrošača, komunikacijom sa potrošačima, inovacijama u marketingu, brendiranjem, marketinškom strategijom i izgradnjom reputacije kompanija.
Cilj održavanja EMAK-ovih regionalnih konferencija je okupljanje i povezivanje naučnika iz domena marketinga, radi unapređenja istraživanja, širenja znanja, kao i daljeg razvoja marketinške teorije na prostorima centralne i istočne Evrope.
Inicijativa za osnivanje ove konferencije potekla je 2007. godine sa Univerziteta u Mariboru. Prva EMAK-ova regionalna konferencija održana je 2010. godine na Korvinus Univerzitetu u Budimpešti, a druga 2011. godine na Univerzitetu Alekandar Joan Ćuza u Jašiju. Posle treće konferencije koja se ove godine održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, četvrta će se održati na Fakultet za menadžment Univerziteta u Sankt Peterburgu, u septembru 2013. godine.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!