Regan Warner jedna od predavača na festivalu #kaktus2019!

Regan Warner, Creative Director agencije McCann London (UK), jedna je od predavača ovogodišnjeg festivala KAKTUS 2019. Ona će, u okviru Dana inovacija, govoriti na veoma zanimljivu temu „Making Age a Non-Issue“.

Regan ima preko 20 godina iskustva u struci. Karijeru je započela kao Art Director u Doner-u (Detroit, Michigan), zatim prelazi u McCann New York, a trenutno je kreativni direktor u McCann London (Beauty Team).

Osvojila je nagrade Clio, dva IPA zlata, Global Effie i nagradu Jay Chiat za L’Oreal True Match kampanju, kao i zlatnog i srebrnog lava u Kanu za kompaniju L’Oreal Paris.

Ona potpisuje kampanju The Non-Issue. U pitanju je print kampanja na 80 strana u magazinu Vogue u kome je sav sadržaj posvećen ženama starijim od 50 godina.
Regan je Momma Mentor za SheSays i članica ovogodišnjeg žirija Creative Circle Press, Outdoor & Radio Gold Jury. Njeno ime istaknuto je i u D&AD Annual and Communications Arts publikaciji. U slobodno vreme ona je joga social influenser na Instagramu sa 27K pratilaca.

S obzirom da je ove godine 5. jubilarni festival KAKTUS, organizatori obećavaju najkvalitetniji program do sada i veliki broj zanimljivog sadržaja 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre. Program i spisak predavača možete pronaći na sajtu festivala.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari