Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Real time advertising, a na bilbordu?!

Svetsko prvenstvo u Kataru je potpuno očekivano kao globalni event, bilo vrlo inspirativno za brendove i marketare i u našem regionu. A kako se izdvojiti u moru komunikacije koja referiše na fudbal, biti zabavan i svež?

Recept Banjalučke pivare bio je – reagujemo odmah i to na medijima na kojima bi to poslednje publika očekivala. OOH je prostor tradicionalno rezervisan za poruke koje duže traju, tu su da zaintrigiraju i cilj je da ih zapamtite. Da nam se brendovi obraćaju u realnom vremenu nije ništa novo, ali jeste nešto što smo više navikli da viđamo na digitalu. Uz podršku agencije Friday Finnaly pokazali smo da OOH može da bude inovativan, te smo na bilbordima podelili ono što svi mislimo pre i nakon utakmica reprezentacije, priključili se, ali i podgrevali sveopštu euforiju. Ostvarili smo cilj, te je kampanja primjećena širom regiona.

Nektar pivo kao sponzor fudbalske reprezentacije Srbije zajedno sa svima nama je navijalo, uspeli smo da prenesemo šta smo svi mislili, da se zajedno nadamo, radujemo i tugujemo i uz pivo lakše podnesemo što ipak nismo uspeli sve da „naplatimo u Švajcarcima“.
Ali polako, nećemo da mračimo, ide Evropsko…

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!