Real grupa u strateškom partnerstvu sa kompanijom Alkemy

REGION – Real grupa je sa italijanskom kompanijom Alkemy sklopila strateško partnerstvo koje će osigurati profesionalnu podršku u digitalnoj transformaciji kompanije na području Jugoistočne Europe.

Poseban fokus kompanije Alkemy veliki je potencijal tržišta Hrvatske i upravo zato je osnovana i nova kompanija Alkemy Zagreb. Alkemy je vodeća kompanija u evoluciji poslovnih modela velikih i srednjih preduzeća, već je aktivna u ovoj regiji kroz svoju kancelariju Alkemy SEE (South Eastern Europe) sa sedištem u Beogradu.

Ovo strateško povezivanje pomoći će izgraditi dublje i šire odnose s klijentima i hrvatskom tržištu ponuditi objedinjene izvrsnosti Alkemyja i Real grupe. Real grupa u važno partnerstvo ulaže regionalnu prisutnost, stručnost u medijima, performance marketingu i digitalnim kreativnim rešenjima, dok će Alkemy dodati kompetencije i reference međunarodnog poslovnog savetovanja, digitalnu i tehnološku stručnost za poslovnu transformaciju.

„Digitalna transformacija neizmerno koristi našim klijentima preoblikujući njihovo poslovanje i određujući način omni-channel komunikacije s kupcima. Stvaranje partnerstva s Alkemyem osiguraće da zajedno s našim klijentima budemo ispred trendova i efikasno odgovorimo na nova očekivanja digitalnog poslovanja“, rekao je Krešimir Renzo Prosoli, CEO Real grupe.

“Sa zajedničkim klijentima, zajedničkim fleksibilnim poslovnim modelom i ambicijom da menja tržište, Real grupa bila je očiti izbor”, rekao je Milan Perović, izvršni direktor Alkemy SEE. “Ambiciozni talenti, snažna kultura i raznolikost stručnosti Real grupe izvrsno se uklapaju u Alkemy.”

Izvršni direktor Alkemy Zagreb je Nikola Tomislav Ćurić koji iza sebe ima niz digitalnih, izdavačkih i tehnoloških projekata i biće koordinator partnerstva.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari