Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Real Grupa organizovala događaj u čast Oliveru

REGION – Real grupa, full service agencija za marketinšku komunikaciju ove godine slavi 15 godina uspešnog poslovanja. Uz svoj core business, godinama radi i na produkcijskim projektima od nacionalnog značaja za kulturu, umetnost, sport i promociju Hrvatske i van njenih granica.

„Organizacija i produkcija projekata i događanja teme su za koje imamo profesionalno isprofilisan tim uz naš primarni agencijski posao. Godinama smo već ključan partner na uspešnim produkcijskim pričama. Radimo sa istaknutim saradnicima na kulturno-umetničkim manifestacijama od nacionalnog značaja koji jačaju interes javnosti za nauku, umetnost i uspešne hrvatske ličnosti i priče. Naše poslovanje se transformiše ne samo zbog prilagođavanje promenama na tržištu i globalno, nego i zbog naše želje da damo svoj doprinos i u drugim sferama“ – izjavio je Krešimir Renzo Prosoli, vlasnik i CEO agencije Real grupa.

Veliki produkcijski muzičko-umetnički projekt Trag u beskraju upravo je uspešno završen i utiscu su odlični. Projekt je zamišljen kao hommage velikanu hrvatske muzike Oliveru Dragojeviću i njegovom stvaralaštvu. Preko 80 muzičara, članova orkestra i izvođača je bilo deo ovogodišnje muzičke priče za Olivera na glavnom koncertu 29. jula koji je imao prenos uživo na HTV1. Vođa i koordinator projekta iz Real grupe, Petra Ivičević Bakulić, vodila je tim ljudi koji je intenzivno nekoliko meseci pripremao projekat. Real grupa je bila zadužena za produkciju celog projekta, vizuelni identitet i promociju.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!