today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Rast mobilnog oglašavanja uticaće na rast globalnog oglašavanja

SVET – Najnoviji izveštaj Rojtersa daje prognoze da će samo rast u mobilnom oglašavanju doprineti rastu oglašavanja na globalnom nivou za čak 5,8 odsto.
Izveštaj govori da će potrošnja na oglase ove godine biti povećana za 3,6 odsto, a naredne će taj skok biti 5,3 odsto. Globalno oglašavanje 2015. godine biće povećano za 5,8 odsto, a najviše zahvaljujući potražnji za marketingom u oblasti mobilnih uređaja, navodi se u izveštaju.
Predviđa se da će mobilno tržište doprineti sa 36 odsto dodatne potrošnje na oglase u periodu između 2013. i 2016. godine. Naredne Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo u fudbalu kao i još mnogo toga trebalo bi da budu faktori koji će uticati na sve ovo.

Više informacija pronađite na sajtu Rojtersa.

Izvor: Benchmark

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!