test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Publicis Groupe Canada pokrenuo kampanju „Ko sam ja zaista“ u cilju podrške mladim talentovanim crncima

SVET – Publicis Groupe Canada dao je podršku Centru za mlade tamnopute stručnjake (CEE) kako bi rešio jaz u nezaposlenosti mladih crnaca, u okviru najveće pro bono kampanje ikada.

Glavni deo kampanje „Ko sam ja zaista“ izdvaja devet bivših studenata CEE, dajući im odgovarajuće majice sa kapuljačom, a koje služe i kao biografija, sa detaljima o njihovom profesionalnom iskustvu, postignućima i priznanjima. To je povezano sa sportom, rekao je redatelj Mike Regis i dodao da mladi crnci mogu ostvariti svoje profesionalne snove, bez obzira na predrasude.

Stephanie McRae, vođa sektora za raznolikost i inkluziju Publicis Groupe Canada, kaže da je inicijativa deo Publicisovog DEI mandata, koji se zasniva na uzvraćanju, upravljanju talentima i obrazovanju, ali i održivosti takvih obaveza.

Talenti iz svih kanadskih agencija Publicis Groupe radili su na kampanji koja uključuje video o digitalnom heroju, društveni i uticajni sadržaj, kao i OOH medije u Torontu, uz podršku medijskih partnera Branded Cities, Pattison, Outfront, Vertical Impression, Allvision i Astral.

Zajedno su se ujedinili kako bi podržali inicijativu, donirajući više od 500.000 USD prvenstveno u OOH oglašavanje, uključujući ključne lokacije kao što su Union Station, Dundas Square i CF Toronto Eaton Centre, kao i na oglasnim panoima uz autoputeve, na stanicama javnog prevoza i TTC stanicama.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!