Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prvo igralište na svetu koje pročišćava vazduh dok se deca igraju

SVET – Agencija Saatchi&Saatchi London i GSK kreirali su koncept AirBubble, prvo igralište za pročišćavanje vazduha na svetu. U tome im je pomogao i ecoLogisStudio, agencija za inovacije u dizajnu koja je specijalizovana za „prirodna“ rešenja, odnosno pretvara ideje u stvarnost.

AirBubble je unikatno arhitektonsko ostvarenje, koje integriše 52 cilindra algi, kroz koje fotosinteza filtrira zagađivače u vazduhu i oslobađa kiseonik. Dečije aktivnosti unutar AirBubblea pomažu cirkulaciju vazduha kroz alge, tako da što više se deca igraju, zrak je čistiji.

Igralište će biti otvoreno za javnost naredna četiri meseca u naučnom centru Copernicus u Varšavi u Poljskoj, koja je jedna od najzagađenijih zemalja u Evropi.

Da bi predstavili AirBubble, agencija Saatchi&Saatchi je kreirala oglas koji sadrži crno-bele fotografije dece koje nose gas maske i razgovaraju o strahu od disanja.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!