Prvi srpski integrisani medij

Kurir televizija počinje sa emitovanjem programa danas u 16 časova. Biće dostupna potpuno besplatno na sajtu Kurir.rs. Na kanalu osam biće dostupna korisnicima MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YOU u dijaspori, a u planu je širenje na ostale kablovske operatere u Srbiji i regionu.

Lansiranjem televizije brend Kurir postao je jedinstvena medijska platforma sa tri kanala komunikacije: dnevnim novinama, veb-sajtom i televizijom, sa istim karakterom, odnosno istom uređivačkom politikom.

Program je koncipiran kao miks informative i zabave. Pored najbržih vesti, gledaoci će moći da uživaju u originalnim domaćim emisijama proizvedenim ekskluzivno za potrebe ove televizije, kao i u bogatom serijskom programu. Bitan segment svakodnevnog programa su uživo uključenja dopisnika širom Srbije.

„Uzbuđeni smo zbog nove NDI tehnologije i inovativnog koncepta u distribuciji sadržaja i organizaciji Kurira, a posebno zbog prilike da, posle višegodišnjeg maštanja, ostvarimo ideju o mediju budućnosti,” izjavio je Predrag Roganović, izvršni direktor kompanije Adria Media Group.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari