today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prvi Facebook Marketing and Advertising samit u Evropi

SVET – U Dablinu će se 19. i 20. juna održati prvi Facebook Marketing and Advertising samit u Evropi. Kao logičan nastavak jedinstvene serije Digital & Social Marketing Masterclass-a, 30 pionira oglašivačke tehnologije, preduzeća iz celog sveta lete u Dablin (evropsko sedište Facebook-a, Twitter-a, LinkedIn-a, Google-a) da podele s agencijama, brendovima i e-commerce malim i srednjim preduzećima nove alate i solucije promocije i oglašavanja na Facebook platformi.
Zainteresovani se mogu pridružiti najtraženijim marketinškim i tehnologijskim pružaocima usluga na jedinstvenoj dvodnevnoj edukaciji. Navedena preduzeća su eksperti za društvene mreže i prvaci u pomaganju marketingašima i oglašivačima pri uspostavljanju i rastu dugoročnih veza s potrošačima te su zaslužna za izgradnju mnogobrojnih aplikacija na Facebook-u, optimizaciji dodataka na društvenim mrežama, upravljanje oglasnim kampanjama, merenje delovanja i razvoja efektivnih marketinških strategija na Facebook-u. Opremljeni s primerima slučaja i perspektive u realnom vremenu, Facebook Marketing Summit Europe nudi učesnicima pogled u najnovije Facebook alate, aplikacije, demografske pokazatelje, istraživanje i oglašavačke mogućnosti.
Na samitu će se obrađivati teme retargetiranja, licitacija u realnom vremenu kao i pronalazak i angažovanje kupaca te načine kako transformisati like-ove i fanove u preračune i prodaju. Govornici dolaze iz nekolicine zemalja Evrope i Severne Amerike i uključuju direktore preduzeća kao Adroll, Marin Software, Kenshoo, Socialbakers, Salesforce, Nanigans i Rocketfuel.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.ddmalliance.com/powering-facebook-marketing-advertising/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!