today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Juicy Fruit brendirani filteri za Instagram Story u Srbiji

Samo par meseci nakon što je na globalnom nivou otvorena mogućnost kreiranja različitih AR filtera za Instagram Story, brendirani filteri pojavili su se i u Srbiji. Dok su u svetu pioniri ovakvog oglašavanja bili Nike i Kajli Džener, kod nas je ta čast medju prvima pripala Juicy Fruit žvakama.

To i ne čudi kad znamo da je dosadašnja Juicy Fruit komunikacija bila potpuno okrenuta tinejdžerima, tzv. Generaciji Z. Lansirna kampanja „Sočna da izneveruješ“ koju je Mars razvio u saradnji sa agencijom Sivo kreirana je u duhu savremene online komunikacije, koja obiluje skraćenicama, pa su tinejdžerima plasirali novu skraćenicu: ŽNP- Žvaćem ne prestajem.

Sada su otišli korak dalje. Znajući da ova generacija vidi IG Story kao dominantan format, kao i da je u protekloj godini AR filtere isprobalo preko milijardu korisnika, priredili su potpuno novo iskustvo za svoje pratioce.

Na Instagram nalogu @socnaznp, postavljen je set ŽNP filtera koji izražavaju raspoloženje korisnika koristeći prepoznatljivi roze balon i popularne skraćenice. Uz neizbežne šarene naočare za sunce, koje možete menjati i prilagođavati svom raspoloženju, dobijaju se super zanimljive i atraktivne fotke u duhu Juicy Fruit estetike i IG Story formata.

Na Instagram nalogu @socnaznp trenutno je u toku nagradna aktivacija „ŽNP mood“, koja poziva pratioce da se fotkaju ili snime video sa ŽNP filterom i podele ovo iskustvo na svoj Story.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,17 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!