Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Prva LIVE virtuelna WEBIZ konferencija!

Webiz konferencija je već 8 godina centar dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Ove godine, u svetlu novonastalih okolnosti, Webiz konferencija se seli u online sferu.

5. i 6. novembra organizatori Webiza predstaviće mogućnosti i prednosti produkcije virtuelnih događaja. Očekivanja su velika, budući da se priprema prvi pravi live virtual experience koji predstavlja stepenicu više u odnosu na dosadašnju organizaciju edukativnih događaja!

Stručnjaci iz martech, gaming, fintech, i e-commerce sveta okupili su sa ciljem da sa svim učesnicima konferencije podele ozbiljnu bazu znanja iz ključnih oblasti današnjice.

Predstavnici asocijacija za e-commerce i gaming, Miloš Radulović i Nikola Čavić i Nenad Paunović iz tima za IT i preduzetništvo kabineta predsednika Vlade Republike Srbije otvoriće konferenciju predstavljajući mogućnosti online prostora, a predstavnici naših najvećih, ali i svetski visoko rangiranih kompanija za razvoj casual igara, Playrix RS i Nordeus, govoriće o razvoju gejming industrije u Srbiji i njenim potencijalima.

Lideri influencer marketinga u gejmingu – Crni i Nugato, osvrnuće se na početne korake u stvaranju uspešne karijere na Youtube-u, a e-sport šampion Viktor Knežević i Đorđe Đurđev iz Relog media pričaće o realnoj situaciji na srpskoj esports sceni.

O jednoj od ključnih tema u 2020. godini, e-commerce poslovanju u periodu pre i nakon vanrednog stanja,  govoriće predstavnici kompanija Intelisale, Delhaize i Donesi.com, uz poseban osvrt na dropshipping poslovanje koji će podeliti Aleksandar Stanić.

Drugi dan konferencije otvoriće najpoznatiji marketar iz regiona, Davor Bruketa, suvlasnik i kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey, razgovorom o fenomenu spajanja kreative i tehnologije. O opstanku, razvoju i inovacijama finansijskih usluga i online poslovanja u doba pandemija izneće mišljenja čelnici finansijskog ekosistema iz OTP banke Milenko Strika i Vuk Božović iz advokatske kancelarije Atanasković-Božović, i u posebno moderiranom panelu od strane USAIDa i predstavnici IT kompanija koji posluju na stranom tržištu.

O budućnosti i praktičnoj primeni inovacija govoriće glavni direktor za transformaciju kompanije VIP mobile Đorđe Vuksanović, a o srži fokusa na potrošača u panelu će mišljenja razmeniti Rade Joksimović osnivač 5 startapa i hedge fonda, Dejan Pećaranin iz Benet Kernel, i Miro Antić i Ivan Pribićević iz Digital X, dok će Aleksandra Sekulić iz Direct Media govoriti o budućnosti oglašavanja.

Kompletan program konferencije možete pogledati ovde.

Kako interakcije ne bi izostalo, kreirane su i savremeni formati poput Live Q&A, polls, a predviđena su i uključenja publike i eksperata, kao i komunikacija sa ostalim učesnicima.

Webiz su i ove godine podržale velike organizacije i kompanije, lideri u primeni digitalnih tehnologija u svojim granama: VIP mobile, OTP banka, Playrix RS, Intelisale, Donesi.com, Helbiz, RedBull, i drugi.

Prijave za Webiz konferenciju su otvorene, cena ulaznice je 3.600 rsd i možete je kupiti online na zvaničnom Webiz sajtu ili na prodajnim mestima Gigstix-a.

U želji da se trendovi predstave pravom auditorijumu, u partnerstvu sa organizatorima konferencije spripremili smo iznenađenje.

Uz pomoć našeg koda, dobijate 20% popusta na cenu ulaznice! Prekopirajte kod WEBIZNETWORK i prijavite se!

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Ovo nije prva prava on line konferencija kod nas, jer smo imali prilike da vidimo konferencije ovog tipa sa mnogo zahtevnijom tehničkom realnizacijom, od ovakvog green screen studija. Glupo je pisati pompezne naslove, jer nije prva a svakako dobro izlgeda.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!