Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prva Android aplikacija za media monitoring u Srbiji

Zahvaljujući saradnji Ninamedije i Mediatoolkita, srpsko poslovno, javno i medijsko tržište u septembru dobilo je prvu Android aplikaciju za praćenje čitavog digitala. Kao rezultat ovog spoja razvijen je novi Buzz monitor – alatka za monitoring sadržaja na vebu, specijalno prilagođena za domaće tržište, dostupna u veb i android verziji.

Korisnici prve verzije Buzz-a mahom su stručnjaci i menadžeri u oblasti odnosa s javnošu, marketinga i prodaje, kao i upravljački kadar u svetu biznisa i politike. Prateći razvoj njihovih profesija koji u velikoj meri diktira i celokupna digitalizacija, najveći porast primećuje se u potrebi da se reaguje odmah, na sve i sa bilo kog mesta, što je upravo ono što nova verzija Buzz monitora omogućava.

Prvobitna verzija Buzz-a bila je dizajnirana tako da prati društvene mreže, blogove, forume i komentare korisnika na veb sajtovima, dok su u novoj verziji ovome pridodati i preko 5.000 sajtova u Srbiji. Korisnici imaju opciju da sami definišu i menjaju pojmove koji ih zanimaju, a aplikacija ih u realnom vremenu obaveštava svaki put kada se bilo koji od tih pojmova spomene bilo gde na internetu.

Ogromnu uštedu vremena i napora predstavljaju i kvalitetni izveštaji o spominjanjima zadatih brendova, proizvoda, imena ličnosti, kompanija… Detaljna analitika i izveštaji su dostupni na klik, kao i poređenje zadatih ključnih reči. Izveštaji se mogu preuzeti u obliku Excel tabele ili PDF dokumenta.

“Prve povratne informacije naših klijenata na novi Buzz monitor su sjajne! Ovo je inteligentan alat koji smo razvili pomno prateći njihove potrebe, u saradnji sa Mediatoolkitom. Novi Buzz je najkonkurentniji softver za praćenje digitalnih medija na srpskom tržištu i prvi koji korisnicima omogućava i korištenje Android aplikacije s notifikacijama u realnom vremenu. Osnovna želja nam je da im pružimo iskustvo u media monitoringu kakvo imaju najjači svetsi brendovi”, rekao je Zdravko Kotur, izvršni direktor u agenciji Ninamedia.

Alat možete da isprobate potpuno besplatno na https://buzz.ninamedia.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!