Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prva Android aplikacija za media monitoring u Srbiji

Zahvaljujući saradnji Ninamedije i Mediatoolkita, srpsko poslovno, javno i medijsko tržište u septembru dobilo je prvu Android aplikaciju za praćenje čitavog digitala. Kao rezultat ovog spoja razvijen je novi Buzz monitor – alatka za monitoring sadržaja na vebu, specijalno prilagođena za domaće tržište, dostupna u veb i android verziji.

Korisnici prve verzije Buzz-a mahom su stručnjaci i menadžeri u oblasti odnosa s javnošu, marketinga i prodaje, kao i upravljački kadar u svetu biznisa i politike. Prateći razvoj njihovih profesija koji u velikoj meri diktira i celokupna digitalizacija, najveći porast primećuje se u potrebi da se reaguje odmah, na sve i sa bilo kog mesta, što je upravo ono što nova verzija Buzz monitora omogućava.

Prvobitna verzija Buzz-a bila je dizajnirana tako da prati društvene mreže, blogove, forume i komentare korisnika na veb sajtovima, dok su u novoj verziji ovome pridodati i preko 5.000 sajtova u Srbiji. Korisnici imaju opciju da sami definišu i menjaju pojmove koji ih zanimaju, a aplikacija ih u realnom vremenu obaveštava svaki put kada se bilo koji od tih pojmova spomene bilo gde na internetu.

Ogromnu uštedu vremena i napora predstavljaju i kvalitetni izveštaji o spominjanjima zadatih brendova, proizvoda, imena ličnosti, kompanija… Detaljna analitika i izveštaji su dostupni na klik, kao i poređenje zadatih ključnih reči. Izveštaji se mogu preuzeti u obliku Excel tabele ili PDF dokumenta.

“Prve povratne informacije naših klijenata na novi Buzz monitor su sjajne! Ovo je inteligentan alat koji smo razvili pomno prateći njihove potrebe, u saradnji sa Mediatoolkitom. Novi Buzz je najkonkurentniji softver za praćenje digitalnih medija na srpskom tržištu i prvi koji korisnicima omogućava i korištenje Android aplikacije s notifikacijama u realnom vremenu. Osnovna želja nam je da im pružimo iskustvo u media monitoringu kakvo imaju najjači svetsi brendovi”, rekao je Zdravko Kotur, izvršni direktor u agenciji Ninamedia.

Alat možete da isprobate potpuno besplatno na https://buzz.ninamedia.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!