Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Proximity Zagreb investira u upravljanje sadržajem

REGION – Digitalna agencija Proximity Zagreb odlučila se na investiciju u proširenje svog Sektora za upravljanje sadržajem i društvenim mrežama. Na mesto vođe Sektora imenovana je Nataša Blagojević, koja je u agenciji Proximity od 2012. godine i lično je zadužena za vođenje društvenih mreža za brendove kao što su adidas, American Express, Audi, Dukat, Škoda.
Koliko je u tome uspešna pokazuje Socialbakers izveštaj za januar 2014. prema kojem je Facebook stranica Audi Hrvatska najuspešnija stranica prema prosečnoj količini interakcija fanova za pojedinu objavu (tzv. average post engagement rate).
Proximity Sektoru za upravljanje sadržajem ujedno se od 1. februara pridružila Tanja Džido, koja je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i završila dodatne edukacije na Google Digital Academy, na Prvoj školi za marketing i reklamu, u Centru poslovne izvrsnosti i na University of Pennsylvania.

Marina Čulić Fischer, direktorka agencije Proximity, ovim povodom izjavila je: „Prema istraživanjima magazina Forbes, upravljanje sadržajem (content marketing) obeležiće industriju komunikacija u 2014. godini i mi na to jednostavno moramo biti spremni. Sektor za upravljanje sadržajem i društvenim mrežama u agenciji Proximity postoji već nekoliko godina, ali sada smo odlučili značajno ga proširiti i unaprediti, jer to od nas traže naši klijenti i tržište u celini. Globalni trend, tzv. transmedia storytelling, diktira proizvodnju sadržaja koji se može distribuirati na svim digitalnim platformama, koji mora biti prijemčiv za uključenost korisnika, ima konzistentnu poruku i kontinuirano održava komunikaciju s publikom, te stvara jedinstveni doživljaj zabave, kako bi bio relevantan današnjoj hiper-povezanoj generaciji. Za produkciju takvog sadržaja morate imati snažan i relevantan tim.“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!