Projekat “Challenge Direct Media” među 5 najbolje ocenjenih HR praksi u Srbiji!

Na drugoj po redu HR Experience konferenciji održanoj u organizaciji Poslovi.Infostud, koja je okupila vodeće HR stručnjake, Ivana Mihajlović HR Director DIRECT MEDIA United Solutions predstavila je projekat korporativnog inoviranja “Challenge Direct Media”.

Od mnogobrojnih kompanija koje su se prijavile za učeśće u projektu “Uspešne HR priče 2019” stručni žiri je odabrao 5 najbolje ocenjenih HR praksi u Srbiji, a među njima se našao i projekat DIRECT MEDIA United Solutions.

“Smatram da je ovo nagrada za sve sjajne zaposlene naše kompanije, budući da je “Challenge Direct Media” rezultat zajedničkog rada, ogromne posvećenosti i velikog entuzijazma svih kolega. Ideja iza „Challenge Direct Media“ je bila uverenje da svi zaposleni mogu svojim idejama ravnopravno da doprinesu pospešivanju postojećih načina rada i kvaliteta usluga DIRECT MEDIA United Solutions i na taj način izazovu kako sebe, tako i DIRECT MEDIA United Solutions na inovacije. Dobijanje priznanja je potvrda za nas, ali i za druge kompanije, da treba posvetiti veću pažnju idejama zaposlenih, maksimalno iskoristiti unutrašnje kapacitete, kompetencije, talente i interesovanja kolega i ohrabriti ih da predlažu inicijative i preuzmu ulogu lidera i inovatora”, izjavila je Ivana.

Nadamo se da će projekat korporativnog inoviranja “Challenge Direct Media” kao dobitnik priznanja, doprineti unapređenju HR praksi u Srbiji!


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari