today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Proglašeni dobitnici priznanja PRO PR Globe Awards 2023!

REGION – Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja, tokom PRO PR konferencije biće im uručena unikatna umetnička dela  Akademije umetnosti iz Novog Sada, Univerziteta u Novom  Sadu. Dodela priznanja održaće se 15. marta 2024. godine u Hotelu Mona Plaza u Beograd gde se održava i 21. jubilarno izdanje međunarodne PRO PR konferencije.

Priznanje su osvojile Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorica i suosnivačica Chapter 4, Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorica FromA Consulting Ltd.

Osim njih, priznanje su osvojili, iz Slovenije: Sabrina Pečelin, PR menadžer u Porsche Slovenija, Alenka Vidic Praprotnik, upravna direktorica o28 komunikacijske grupe i Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija i održivosti u A1 Slovenija i A1 Srbija, iz Velike Britanije: Polly Cziok, izvršna direktorica promena i inovacija London Borough of Merton i Sophie Brendel, direktorica sektora za publiku, komercijalu i digital u Muzeju Viktorija i Alberta, iz Crne Gore: Nina Redžepagić, vlasnica PR agencije OR i Slađana Radović, voditeljica marketinga, PR-a i korisničkog iskustva Novi Volvox, iz Hrvatske: Robert Škunca, generalni direktor regiona Jugoistočne Evrope Grayling i Dario Gabrić, rukovodilac korporativnih komunikacija Erste banke Hrvatska, iz Italije: Alicia Matilda Lubrani, glavna direktorica marketinga i direktorica korporativnih komunikacija u zemlji Axpo Italia, iz Bosne i Hercegovine: Nedžad Džudža, rukovodilac marketinga i komunikacija, ASA OSiguranje d.d. i Latifa Imamović, rukovodilac marketinga Klika, iz Severne Makedonije: Ratka Tiricovska, rukovodilac sektora marketinga i PR-a Stopanske banke AD Skopje, iz Sjedinjenih Američkih Država: LaShonda L. Eaddy, docent za odnose sa javnošću na Univerzitetu Penn State i Travis Parman, glavni direktor za komunikacije AppHarvest, iz Južne Afrike: Dustin Chick, partner i generalni direktor Razor PR, iz Ukrajine: Sergii Bidenko, direktor Bayka.agency, iz Irana: Mina Nazari, stručnjak za odnose sa javnošću i komunikaciju Power Distribution Company, Tabriz, iz Rumunije: Dana Oancea, predsednica Foruma za međunarodnu komunikaciju, iz Španije: Rafa Llopis, rukovodilac sektora marketinga Revestech i iz Mađarske: Zsófia Balatoni, suosnivačica Uniomedia PR agencije.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinosi boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Fokusiran je na pojedince, a ne na projekte.

Priznanje se dodeluje na osnovu javno dostupnog pravilnika, bivši dobitnici nominuju buduće, a savet, koje uključuje bivše dobitnike ovog priznanja i članove organizacionog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje: pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi verodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele priznanja u kojem pobjednike nominuju i četiri svetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association (Međunarodna udruženje za odnose sa javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruženje za odnose sa javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću) – CIPR.

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, tradicionalno će se dodeliti i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama, a dobitnici će biti objavljeni 7.11.2023.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!