Produžen rok za prijavu radova za Epica nagrade!

SVET – Rok za prijave na Epica Awards produžene su do ponedeljka, 15. oktobra. Agencije koje su u protekloj godini realizovale sjajne kampanje u oblasti oglašavanja, PR-a, dizajna i digitala imaju još malo vremena da prijave svoje radove, i predstave ih jedinstvenom žiriju Epica nagrada koji se sastoji isključivo od novinara koji prate kreativnu industriju.

Novi rok nudi učesnicima dodatnu priliku da uđu u trku za osvajanje nagrada, da dođu na naslovne strane svetskih medija, i da pokupe trofeje na dodeli Epica Awards u Amsterdamu. Osim toga, pobedničke i probrane visoko-ocenjene kampanje biće predstavljene i u godišnjoj Epica knjizi koju izdaje Bloomsbury u Londonu.

Žiri se sastoji od predstavnika vodećih medija posvećenih oglašavanju, dizajnu i komunikacijama iz celoga sveta, kao i stručnjaka u oblastima kao što su moda, filmska produkcija i tehnologije. Ovaj nepristrasni profesionalni žiri, s članovima koji su svoju karijeru posvetili širenju glasa o izvrsnosti u komunikacijskoj industriji, još jednom će odabrati najbolje projekte iz celoga sveta.

Pre ceremonije dodele nagrada 15. novembra, Epica će održati i svoju godišnju Creative Circle konferenciju, čija je kontroverzna tema ove godine “Hoće li odgovornost ubiti kreativnost?”.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari