Priznanje za M2Communications na festivalu Eventiada IPRA 2019

M2Communications nastavlja sa osvajanjem priznanja u oblasti event industrije i komunikacija. Projekat Western Balkan Digital Summit 2019, nagrađen je trećim mestom na festivalu Eventiada IPRA u Rossiya Segodnya Press Centru u Moskvi, saopštila je ova agencija.

WBDS 2019 je digitalna konferencija realizovana za Vladu Republike Srbije, koja je od strane žirija festivala prepoznata u konkurenciji od sedam projekata u finalu kategorije Event of the Year. Kriterijumi za nomincije su zasnovani na produkcijskim standardima, inovativnom pristupu i kvalitetu.

„Nagrađeni projekat, održan u zgradi Palata Srbija, bio je veliki izazov za M2Communications, koja je prilagodila unutrašnji prostor zgrade za senzacionalan trodnevni audio-vizuelni doživljaj, koji se odvijao u tri sale istovremeno. Bogatom programu prisustvovalo je oko 4.000 učesnika i preko 200 govornika iz trideset zemalja, a preko 370 članova produkcijskog tima se potrudilo da ovaj važan samit pretvori u impresivan futuristički doživljaj, uz inovacije kao što je „immersive room“ – koja pruža efekat uranjanja u digitalin svet. Događaj su dodatno upotpunili i nastupi internacionalno poznatih robota – Sofije i Titana“, navode u agenciji.

Eventiada IPRA Golden World Awards festival u organizaciji globalne IPRA GWA od 2011. godine nagrađuje internacionalne kampanje za globalne brendove ostvarene u Istočnoj Evropi, državama bivšeg SSSR-a i Centralne Azije. Ove godine se za nagrade takmičlo trinaest zemalja: Azerbejdžan, Jermenija, Belorusija, Estonija, Hrvatska, Mađarska, Kazahstan, Poljska, Rusija, Srbija, Tadžikistan i Ukrajina.

M2Communications je na ovogodišnjem festivalu ušla u uži krug u istoj kategroiji i sa projektom Coca-Cola HBC Kick-Off 2019 & Annual Party, a prethodne godine je nagrađena u kategoriji Marketing Communications za pojekat lansiranja najnovijeg BMW X3 modela.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari