Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Priznanja za agencije McCann Grupe

Agencija “McCann Beograd” dobila je nagradu “Punom parom napred” kao najuspešnija agencija u kategoriji “Projektovanje i programiranje tržišnih komunikacija”, na manifestaciji “Marketinški događaj godine”.
Na istoj manifestaciji digitalna medijska agencija “Fastbridge”, specijalizovana za strateško planiranje oglasnih kampanja na digitalnim medijima, takođe članica McCann Grupe, proglašena je najboljom u kategoriji “Marketing na Internetu”.
Stručni savet prilikom izbora najbolje agencije imao je u vidu ekonomske i poslovne kriterijume. “McCann Beograd” je ostvarila značajne uspehe, šireći krug poslovnih partnera i projekata, neprestano pomerajući granice profesionalizma u oblasti komunikacija, prateći aktuelne svetske trendove. Istovremeno, ponosni smo što smo u teškim vremenima uspeli da angažujemo nove i mlade talentovane kadrove koji su agenciji doneli novu energiju.
“Ovo priznanje stiže nam u godini kada obeležavamo 15 godina od kada je Srdjan Šaper osnovao agenciju “McCann Beograd” i prisustva na tržištu komunikacija u Srbiji. Nagrada je priznanje za ostvarene rezultate i razvoj komunikacija“, izjavila je Zdenka Milanović, direktorka agencije “McCann Beograd” prilikom preuzimanja nagrade i dodala da je vrhunska kreativnost, inovatinost i vrednosni doprinos koji dajemo brendovima, kompanijama i samom trzištu predstavlja našu viziju razvoja.
Na istoj svečanosti, Srđan Šaper, osnivač i vlasnik “McCann Grupe”, dobio je priznanje za “Razvoj marketinške misli”, za dosadašnji rad i doprinos u razvoju tržišnih komunikacija i marketinške misli.
Na manifestaciji “Marketinški događaj godine” dodeljuju se tradicionalna godišnja priznanja najuspešnjim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u protekloj godini. Ova manifestacija po šesti put održava se u organizaciji časopisa “Taboo”.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!