today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Priznanje Rebrand 100 za agenciju „Brandoctor“

Međunarodno stručno priznanje na području rebrendinga „ReBrand100“, petu godinu za redom, dodeljeno je agenciji „Brandoctor“, i to za rebrending Oryx Grupe. Reč je o opsežnom projektu dovršenom prošle godine koji je nekadašnjem AMC-u (Auto Management Centru) kao brendu dao novi “život”.
“O brendu AMC nije postojala jaka svest, ljudi ga nisu razumeli i bio je previše funkcionalan”, rekao je brending savetnica Anja Bauer Minkara. “Brandoctor je u kvalitetnoj saradnji sa klijentom to uspeo promeniti, jer je u vrlo kratkom vremenu nakon rebrendinga, Oryx grupa postala prepoznatljiva”, dodala je savetnica.
Oryx grupa, pre AMC, kao kompanija nudi veliki izbor usluga vezanih uz vožnju, od auto-škole, taksija do rent a car usluge. Osnovna postavka kod kreiranja brend strategije bila je: ako je auto sigurnost, onda je i vožnja zabavnija. Što više veština stekneš u automobilu, to se više možeš opustiti i uživati u vožnji. Novi imidž AMC-a stoga je definisan kao siguran, ali i zabavan i slobodan, rekli su u agenciji „Brandoctor“. Kao novo ime brenda agencija je predložila Oryx, po vrsti antilope čije su karakteristike snaga, brzina i elegancija, sloboda i pustolovina.
U samo šest meseci nakon rebrendinga, Oryx je stekao veću prepoznatljivost nego u četiri godine postojanja AMC-a. Vizuelni identitet napravila je hrvatska marketinška agencija „Bruketa&Žinić OM“, a za veb stranice zaslužna je digitalna agencija „Brlog“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!