Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pristop Group i Goldbach Group ušli u strateško partnerstvo

Pristop Group, jedna od najvećih regionalnih mreža za upravljanje komunikacijama, i švajcarska korporacija Goldbach Group, vodeća Evropska mreža za elektronske komunikacije, udružile su svoje usluge u oblasti digitalnih komunikacija u Sloveniji i Hrvatskoj u okviru nove regionalne komapnije Goldbach Adriatic. Saradnja između agencija Pristop Group i Goldbach Group u novostvorenoj kompaniji, u kojoj Goldbach Group ima većinsko vlasništvom od 51%, a Pristop Group 49%, zasniva se na strateškom partnerstvu u okviru kog ove dve korporacije planiraju da se udruže u širenju tržišta digitalnih komunikacija u Jadranskom regionu.
Osnivanje Goldbach Adriatic stvorilo je jednu od najjačih digitalnih marketing kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja će korisnicima ponuditi agencijske usluge (putem Renderspace) kao i druge usluge vezane za digitalne medije (putem Goldbach Audience) i koja u 2012. godini planira da ostvari oko 8,5 milliona eura prihoda. U naredne tri godine kompanija planira progresivan rast (a do 2015. da utrostruči prihode).
„Pristop Group je pronašao savršenog strateškog partnera u digitalnoj marketinškoj kompaniji Renderspace Goldbach Group, koja će osigurati razvoj i rast na polju digitalnih komnikacija sa geografske tačke gledišta kao i sa aspekta usluga. Postoji veliki potencijal za razvoj digitalnih marketing usluga na područjima zemalja između Beča i Atine i nastojimo da to maksimalno iskoristimo. Pristop i Goldbach imaju brojne dodirne tačke u ovoj oblasti“, rekao je Primož Pusar, direktor agencije Pristop and Renderspace, koji će sa Vedranom Bilošom (odgovoranim za razvoj poslovanja Goldbach Audience) voditi Goldbach Adriatic.
The Goldbach Group je vodeća mreža elektronskih komunikacionih rešenja kao i centar za logistiku i marketing privatnih elektronskih, mobilnih i interaktivnih medija u oblasti televizije, Internet TV-a, radija, interneta, ingame reklamiranja, pretraživača i mobilnog marketinga. Goldbach Grupa ima sedište u Švajcarskoj, a posluje u Austriji, Nemačkoj kao i istočnoj i jugo-istočnoj Evropi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!