today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pristiglo više od stotinu prijava za SoMo Borac nagradu

REGION – Za SoMo Borac nagradu, koju organizuje planb.hr u saradnji s agencijama Gingernet i Jasno i glasno, a koja će se dodeljivati na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu, pristiglo je više od 100 prijava.
Nagrada SoMo Borac, koja se ove godine dodeljuje prvi put i to u sklopu Weekend Media Festivala, izazvala je veliko interesovanje najvećih hrvatskih, regionalnih i međunarodnih kompanija. Veliki odziv nimalo ne čudi obzirom da je svaka od njih i više nego aktivna na društvenim mrežama, a sve više i u mobilnom svetu. Najviše je prijava pristiglo za kategoriju Somo Face u kojoj se nagrađuje najbolja Facebook stranica, odnosno u kategoriji Aplikacija, s velikim A, u kojoj se bira mobilna aplikacija godine. Ali ne zaostaje ni kategorija Community manager godine koja će nam otkriti ko je ove godine obavio najbolji posao na društvenim mrežama.
Samih prijava više je od stotinu i većina njih pristigla je od strane jakih i velikih kompanija koje dolaze iz svih industrija – telekomunikacije, banke, osiguravajuće kuće, automobili, pića, kartičarske kuće, turističke destinacije, TV kuće i mnogi drugi.
“Najviše nas veseli što su prijave došle zaista iz cele regije”, kaže Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borac nagrade, “i što najjače kompanije žele pokazati kako i mi u regiji imamo društveno mrežne i mobilne projekte kojima se možemo ponositi. Konkurencija je zaista jaka i ko god osvoji nagradu može biti jako ponosan.”
Najbolje će odabrati međunarodni žiri u kom sede internet stručnjaci: Boris Ličina Borja (Jasno i glasno), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Sanja Vale (Gingernet), Sašo Dimitrievski (Pristop), Tin Kadoić (Brlog), Nebojša Grbačić (Woohoo), Nebojša Radović (Njuz.net), Viktor Marohnić (Pet minuta), Davor Runje (Drap), Ida Pandur, Vedran Gulin (Proximity), Maja Bilić (iStudio), Edin Saračević (Mapnetwork/Perosnal/16K), Nikola Barać (Huge Media) i Filip Arson (Synapse).
Dodela nagrada održaće se na Weekend Media Festivalu u subotu 21. septembra u dvorani Vikendica s početkom u 12.30 časova.

Više informacija o Weekendu i programu pogledajte na http://2013.weekendmediafestival.com/.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!