today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Primeri uspešne komunikacije sa brdovitog Balkana!

REGION – Lejla Sokolović, Creative Director u agencije McCann Sarajevo, specijalno za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.
„BalCannes je prilika za demonstraciju znanja i umeća, ali pod svojim posebnim uslovima, što ga u mojim očima čini još dražesnijim, jer je u samoj postavci prigrlio specifičnosti imanentne tržištu Balkana. BalCannes je tako uspeo da bar na momenat rastereti kreativnu industriju jurnjave za priznanjima i poslovima, a opet joj ponudi ono što joj treba, motivaciju i primere uspešne komunikacije sa brdovitog Balkana. Zbog toga je svaki prijavljeni rad na reviji BalCannes kako potvrda poverenja u ideju iza BalCannesa tako i dokaz da radimo, da se trudimo, da znamo i umemo, ali i da možemo i trebamo da utičemo jedni na druge, i naravno, da učimo jedni od drugih.“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!