Priključite se eCommerce & Dropshipping zajednici Balkana!

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica Balkana za cilj ima da okupi eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana sa ciljem da ih edukuje o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznedrli novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu.

Zajednica se formira u okviru našeg startapa – Glorify App, u saradnji sa Novom Iskrom.

Sadržaj koji će biti kreiran i distribuiran u okviru zajednice obuhvata tehničke eCommerce & Dropshipping operacije, dizajn, kompletni digitalni marketing, business development, korisnička podrška, vođenje timova, sourceo-vanje remote talenata i formiranje remote timova i kompletna automatizacija poslovanja. Sadržaj će se plasirati kroz:

  • Besplatne događaje – za početak, sami događaji će biti realizovani u Beogradu u prostorijama Nove Iskre na Dorćolu. Kroz par meseci se očekuje i širenje offline događaja, kako u ostalim gradovima Srbije, tako i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Makedoniji.
  • Webinare – pored offline događaja, sadržaj će se deliti i u formi webinara, sa istim ciljem: edukacija kroz konkretne primere, bez filozofiranja.
  • Podcast – u svetu postoji par kvalitetnih eCommerce & Dropshipping podcasta koji pogađaju u suštinu. Želimo da doprinesemo celoj zajednici da sadržaj može konzumirati u bilo kom trenutku u video i audio formatu.
  • Sadržaj – želimo da, sa našim predavačima i drugim gostima, delimo sadržaj bez fluff-a… adržaj koji će ti dati uvid u konkretno poslovanje, konkretne strategije, taktike i alate. Sadržaj će biti u formi bloga, eBook-ova, Whitepaper-a i drugih formata. Za članove zajednice, ovaj sadržaj je potpuno besplatan.
  • Mastermind događaji – dovešćemo vrhunske inostrane predavače koji će sa vama deliti konkretne strategije i akcione korake koje možete primeniti istog trenutka. Mastermind događaji će biti plaćenog formata. Ukoliko ste korisnik Glorify aplikacije, imaćete besplatan pristup ovim mastermind događajima.

Vrhunski predavači su se pridružili inicijativi. Neki od njih su:

1. Ivan Bildi – direktor marketinške agencije Likes & Cookies
2. Aleksandar Stanić – osnivač najaktuelnijeg kursa za Dropshipping
3. Miloš Vasić – osnivač takođe jednog od najaktuelnijih kurseva za Dropshipping
4. Aleksandar Gligorić – osnivač brenda Frenchie World, čiji su redovni kupci Leonardo diCaprio, Jamie Foxx, Paris Hilton i druge poznate ličnosti
5. Stefan Zorić – osnivač prodavnice Malinia, koja posluje u 5 zemalja.
6. Dimitrije Ostojić – osnivač agencije Default Design
7. Nevena Sofranić – osnivač agencije Omnes Group

U Glorify-u, duboko verujemo da edukacija treba biti inkluzivna, zbog čega je i cela zajednica besplatna i otvorena za sve. Možete se prijaviti ovde.

Više o samoj zajednici možete pročitati ovde.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari