Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prijavite svoje radove! (aktuelni konkursi za novinare)

„World Press Photo“, po drugi put, organizuje godišnji konkurs za najbolju multimedijalnu priču u domenu vizuelnog novinarstva. Radovi moraju sadržati profesionalno uređene fotografije u kombinaciji sa audio i vizuelnim elementima kao što su video, animacije, grafika, ilustracija, zvuk i tekst. Prijave će se primati do 19. januara 2012. godne, a više informacija o načinu i rokovima možete pronaći OVDE.

Dart nagrade za izuzetnost u izveštavanju o traumatskim situacijama (Dart Awards for Excellence in Coverage of Trauma) dodeljuju se za inovativno, etičko i efektno izveštavanje na svim medijskim platformama. Nagrade se dodeljuju medijskim organizacijama, a odluku o dobitnicima donosi komisija sastavljena od novinara, specijalista za mentalno zdravlje, žrtava i njihovih zastupnika. Žiri će i ove godine odabrati do četiri laureata, od kojih će svaki biti nagrađen sa po pet hiljada dolara. Rok za prijave je 19. januar ove godine do 17 časova. Više informacija OVDE.

Nagrade za izuzetnost u izveštavanju o zdravstvenoj zaštiti dodeljuju se u deset kategorija za najbolje priloge u štampi, televiziji i u online medijima. Mogu biti prijavljeni samo radovi objavljeni tokom 2011. godine. Rok za prijave je 3. februar ove godine do 23h po srednjeevropskom vremenu (cena 50 dolara za članove AHCJ i 75 dolara za ostale). Mogu se prijaviti i radovi koji nisu originalno objavljeni na engleskom jeziku. Više informacija OVDE.

Nezavisno udruženje novinara Srbije objavilo je konkurs za godišnju Nagradu za istraživačko novinarstvo. Nagrada će se od ove godine dodeljivati u tri kategorije: elektronski mediji (radio i televizija), štampani i onlajn mediji. U obzir dolaze radovi objavljeni u srpskim medijima od 1. aprila 2011. do 1. aprila 2012. godine. Rok za prijavu radova je 3. aprila ove godine. Više o konkursu OVDE.

Izvor: Medija centar Beograd

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!