Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prijavite se za Spark.me 2022 startap takmičenje

REGION – Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je prijave za Spark.me 2022 startap takmičenje koje se ove godine po prvi put organizuje pod sponzorstvom Infobipa, globalne komunikacione platforme koja kompanijama omogućava da objedine interakciju i komunikaciju sa korisnicima.

Pobjednička ekipa će dobiti priliku da poseti TechCrunch Disrupt – jednu od najvećih svetskih konferencija namenjenih startapovima koja okuplja vodeće svetske investitore i medije, a koja će se održati od 18. do 20. oktobra u San Francisku. Osim navedenog, sponzor takmičenja je obezbedio dodatne nagrade za sve startapove koji uzmu učešće na takmičenju.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku sveta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno i besplatno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2020. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Dosadašnji pobednici Spark.me startap takmičenja su Boostowski (2019), Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013).

Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavni formular na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 29. maj 2022. godine, do 23:59 CET. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na konferenciji Spark.me, biće objavljen 01. juna, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobednički startap će dobiti priliku da poseti jednu od najvećih startap konferencija od 18. do 20. oktobra 2022. godine u San Francisku. Nagrada podrazumeva dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dve osobe i dve karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2022. Konferenciju osim što posećuju investitori i startapovi, medijiski je jedan od najpraćenijih događaja sa kojeg izveštavaju portali i časopisi poput Bloomberg, CNBC, Financial Times, The Wall Street Journal i BuzzFeed. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se članovi regionalnih startap timova edukuju kroz brojne radionice dostupne na konferenciji, ali i da svoju biznis ideju predstave potencijalnim investitorima i povežu se sa drugim startapovima sa kojima mogu razmeniti iskustva vezana za skaliranje biznisa.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!