Prijave za SPORTO Awards otvorene do sutra!

REGION – U (S)Portorožu će se 21. i 22. novembra tradicionalno održati SPORTO konferencija – vodeći regionalni događaj iz oblasti marketinga i sponzorstava. I ove godine na slovensku obalu dolaze brojna ugledna imena koja će sa učesnicima konferencije podeliti svoja iskustva i poglede na trendove. Otvorene su i prijave za SPORTO Awards 2019.

Među zvučnim domaćim i stranim imenima izdvajamo predstavnike sportskih organizacija i kompanija McLaren Racing, Engleski fudbalski savez, The Ocean Race, Viber Rakuten, Minnesota Vikings i WWE International te agencije Octagon i Y Sport.

Svake godine se u sklopu SPORTO konferencije dodeljuju i nagrade za najuspešnije sportsko marketinške projekte. SPORTO Awards nagrađuju najbolja dostignuća u oblasti sportskih sponzorstva, (digitalnog) komuniciranja i marketinga u sportu u Sloveniji te u državama Adriatic regije. To je idealna prilika da brendovi, vlasnici prava i agencije dobiju stručno priznanje za svoj rad, a najviše rangirani projekti iz svake države, u kategoriji Najbolje sportsko sponzorstvo, će se, kao i proteklih godina, automatski uvrstiti u takmičenje za ESA Excellence Awards i to za prestižnu kategoriju Best of Europe. Međunarodni partner SPORTO Awards je Evropska sponzorska asocijacija (ESA), a nacionalni partner Društvo za marketing Slovenije (DMS). Prijave za SPORTO Awards otvorene su do 6. novembra.

Više informacija i ostale novosti možete pronaći na internet stranici www.sporto.si.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari